Assegurances Particulars

 

GENERALI LLAR , és una assegurança multirisc per a l'habitatge , concebut per adaptar-se als diferents tipus d'habitatge i client. Un habitatge pot tenir diferents usos , per això la principal característica d' aquesta assegurança és que l'estructura de garanties i cobertures depèn del " ús de l'habitatge" , el que facilita la creació d'una assegurança a la teva mida .A més, les 24h dels 365 dies de l'any , tindràs a la teva disposició una organització professional i experta per atendre qualsevol urgència en funció de les cobertures contractades en l'assegurança de llar .

 

GENERALI NEGOCI És una assegurança multirisc per a comerços i oficines , concebut com a resposta única i flexible a les necessitats de diferents segments del mercat .Està especialment dissenyat per a cobrir qualsevol risc que pugui córrer el teu comerç o oficina , perquè res ni ningú aturi la teva activitat ni suposi una pèrdua de les teves beneficis .Existeix per protegir la teva empresa davant els riscos als quals està exposada. El nostre objectiu és oferir , en una sola pòlissa , un gran nombre de cobertures que resolguin les necessitats asseguradores de qualsevol activitat empresarial protegint els interessos econòmics davant un eventual sinistre .

 

GENERALI AUTO. Cada vehicle té utilitats diferents, per això i perquè sabem el que necessites , posem a la teva disposició una completa gamma d'assegurances per a tot tipus de vehicles :    -Assegurança de cotxe
-Assegurança de Moto i Ciclomotor
-Assegurança per a camions i vehicles pesats
-Assegurança per a vehicles agrícoles

 

GENERALI SALUT. Assistència mèdica , hospitalària i fins i tot odontològica . Coneix totes les modalitats i garanties que t'ofereix GENERALI Assegurances i escull l'assegurança Salut que millor s'ajusta a les teves necessitats.
-Salut Opció
-Salut Elecció
-Salut Enfermetats Greus
-Salut Clínic
-Salut Total
-Dental

 

GENERALI VIDA. Tot i que el futur sigui incert a GENERALI Assegurances ens agrada tenir-ho tot sota control. Com que no podem predir el futur, t'oferim una sèrie de possibilitats amb què assegurar el teu benestar i el dels teus en els mals moments. Aquesta assegurança garanteix la teva solvència econòmica i la dels teus front qualsevol imprevist. I si el nivell de vida dels teus depèn dels teus ingressos, sol·licita una assegurança a mida. Tot això i molt més, perquè tu i els teus estigueu protegits.  

 

GENERALI PROTECCIÓ FAMILIAR (DECESOS) L'assegurança d'Assistència Familiar més completa, amb diferents modalitats de contractació per adaptar-lo a les teves necessitats i amb el millor preu .
-Asseguraça familiar.

-Assegurança per extrangers.

-Assegurança per a persones grans. (Edat d'Or).

-Assegurança per "Singles".

 

GENERALI NÀUTIC.Disposem d'una assegurança per la teva embarcació que s'adapta totalment a les teves necessitats .Navega tranquil per on vulguis amb la flexibilitat que t'ofereix l'estructura multirisc de GENERALI Nàutic, amb cobertures davant pèrdua total , abandonament , avaries particulars , robatori , accidents i responsabilitat civil , inclosa assistència en viatge i defensa jurídica

 

GENERALI COMUNITAT és una completa assegurança multirisc amb l'objectiu de protegir , mitjançant una única pòlissa , el patrimoni de les comunitats de propietaris davant d'aquells riscos als quals es troba exposat un edifici, un conjunt d'habitatges unifamiliars adossats o aparellades o les plantes de pàrquing d'ús privat en un edifici d'habitatges.L'assegurança de Comunitats es caracteritza per ser un producte : integral , nou, estructurat , senzill i adaptable . I amb preu de mercat .L'àmbit d'aplicació de l'assegurança de Comunitats és exclusiu per a habitatges, amb o sense plantes de pàrquing en règim de Comunitat de Propietaris , o si la propietat és d'un únic propietari, aquest ho destina a lloguer. També està dirigit a aquells conjunts residencials d'habitatges unifamiliars adossats o aparellades que es constitueixen en règim de Comunitat .

 

GENERALI PESCADOR / GENERALI CAÇA .Disposem de les millors assegurances per a caçadors /pescadors amb la més àmplia selecció de cobertures i garanties del mercat .

 

GENERALI ACCIDENTS et cobreix a tu i als membres de la teva pòlissa amb una cobertura econòmica i eficient enfront de la possibilitat d'un accident .La nostra assegurança d'accidents té àmplies cobertures per defunció i invalidesa permanent per accident , així com un gran nombre de garanties opcionals complementàries com la Cirurgia Estètica i Tractaments Especials o l'Assistència Personal

 

GENERALI ENFERMETAT - SUBSIDI .Disposem de les millors assegurances per a situacions de malaltia i subsidi. Contractant una d'aquestes assegurances, en cas de malaltia o accident, podràs estar tranquil tu i qualsevol membre de la teva família.Assegurances de malaltia i subsidi.Incapacitat temporal és l'assegurança que t'ofereix múltiples garanties per a aquells casos en què per malaltia o accident hagis de interrompre totalment i de forma temporal el desenvolupament de les teves activitats laborals o professionals. Mitjançant el capital assegurat que triïs i durant un període de temps que varia en funció de la garantia escollida, podràs disposar d'una indemnització que cobreixi situacions com malaltia, accident, hospitalització, invalidesa, etc..

 

GENERALI RESPONSABILITAT CIVIL. Perquè en la nostra activitat diària com particulars podem veure'ns embolicats en situacions inesperades provocant danys a tercers , a GENERALI Assegurances oferim una assegurança de responsabilitat civil per fer front a reclamacions que poden danyar el nostre patrimoni .

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Assegurances Tomeu. C/Francesc Layret, 135. 08911 - Badalona Tel.93/384.25.11 Fax.93/384.63.13 assegurances@miqueltomeu.com